Cross-Path coaching and therapy

Jouw weg naar balans in lichaam en geest

Wie ben ik?

Ik ben Sandra van Poeijer, getrouwd en moeder van twee kinderen.In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool West-Brabant in Breda. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende particuliere praktijken, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen gewerkt.

In al die jaren heb ik bij- en nascholingen gedaan voor fysiotherapie, aromatherapie, Bach bloesemtherapie, maar ook voor de alternatieve behandelwijzen zoals Reiki, IET, Coaching etc. Van kleins af aan was ik al bezig met en geïnteresseerd in het spirituele en nog steeds vind ik dit een leuke afwisseling van het alledaagse leven.

Sinds 1 januari 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart en bied ik naast het reguliere gebeuren zoals fysiotherapie ook verschillende alternatieve geneeswijzen aan. Ik vind het met name leuk om het reguliere met het alternatieve te combineren, zodat de behandeling optimaal is.

In 2017 heb ik mijn studie voor Manueeltherapeute afgerond aan de School voor Manueel Therapie Utrecht. Deze therapie is een zachte vorm van mobiliseren, waarbij de botten en gewrichten teruggebracht worden in hun voorkeurshouding- en beweging. Dit is een zachte methode, waarmee goede effecten worden behaald. Kijk voor meer informatie onder het kopje "Therapie > Manueeltherapie".

In 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science Manueeltherapie aan Avans+ in Breda.

Sinds 2020 ben ik coaching toe gaan voegen in mijn praktijk. Alhoewel ik dit in combinatie met de fysiotherapiebehandelingen al regelmatig gebruikte, bied ik dit nu ook als aparte behandelmethode aan. Coaching kan op allerlei gebieden in je leven gebruikt worden, van werkgerelateerd tot privé-gerelateerd, van het dagelijkse leven tot spirituele ontwikkeling.

Vanaf 1 januari 2022 ben ik werkzaam bij H2K. Dit betekent dat de 'praktijk' gesloten wordt. Wel worden er (op afspraak) nog cursussen gegeven.Je blijven verbinden in het NU, geeft je de kracht voor morgen - Ingspire