Cross-Path coaching and therapy

Jouw weg naar balans in lichaam en geest

Cursussen

Bij Cross-Path worden op afspraak cursussen en workshops gegeven. Ziet u er een interessante cursus bij staan, neem dan contact met mij op om samen de cursus te plannen.

Let op:

Er is weer wat leuks in de maak!!

Samen met Mieke Vreman, dietiste en lifestyle coach, ben ik bezig met de ontwikkeling van de workshop "Beter in je vel!". De 2 ochtenden die hiervoor nodig zijn, zijn gepland op 19 januari en 2 februari van 9.30 tot 12.00 uur bij Onder de Toren in Oud Gastel.

Op 26 september is er een open dag bij het Kreatief Centrum in Oud Gastel waar nadere informatie te verkrijgen is, maar kun je daar niet op wachten of wil je liever info via Mieke of mij ontvangen, laat het dan even weten.

Wil jij in het nieuwe jaar beter in je vel zitten? Wil je meer ontspannen in het leven staan? Ben je toe aan een gezonde ontspannen relatie met je lichaam en eten? Wl je leren bewuster om te gaan met stress, voeding en beweging? Wij ontwikkelen een inspirerende en actieve workshop van 2 ochtenden over stressreductie, voeding en beweging.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Reiki

Een Reiki inwijding is een mooi geschenk voor jezelf. De Reiki cursussen geven je de mogelijkheid jezelf en anderen te helpen op alle gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je komt weer in contact met de bron in jezelf en je levensenergie begint weer te stromen.

Reiki geeft je de mogelijkheid tot het ervaren van aura’s en chakra’s en bewustwording van de werking van de geest op jezelf en je omgeving. Door middel van oefeningen en praktijkgericht werken leer je deze universele en alles doordringende energie op lichaam en geest te hanteren. Er zijn meerdere graden te behalen. De inwijdingen zijn volgens het traditionele Dr. Usui-systeem. Bij elke graad hoger wordt de holistische kennis verdiept. Ieder persoon groeit in zijn of haar tempo op fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Je hebt de tijd nodig om in je eigen tempo aan elke nieuwe dimensie in je leven te wennen. Elke graad hoger geeft je steeds meer het gevoel het leven in eigen hand te hebben en daarmee je verantwoordelijkheid te aanvaarden van wat er op je pad komt. Het brengt je dichter bij de kern van het weten in jezelf en haalt je innerlijke kracht in jezelf omhoog. Het vertrouwen in jezelf wordt sterker. Je bemerkt dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Je bent uniek en een belangrijke schakel in en op deze wereld.

Iedereen kan het leren, iedereen kan ermee werken. Je hoeft het alleen maar te willen.

Tarieven Reiki-cursussen:

Reiki I inwijding: €150,- inclusief materiaal, koffie/thee en lunch
Reiki II inwijding: €250,- inclusief materiaal, koffie/thee en lunch
Reiki Master inwijding: op aanvraag.

Cursusdagen in overleg.


Reiki refresh-avond

Heb je al Reiki, maar heb je er al een hele tijd niets mee gedaan? Twijfel je hierdoor of je het wel goed doet en wil je weer even onder begeleiding de behandeling doornemen?

Ook deze mogelijkheid is er. Ook hier is de datum van cursusavond in overleg.

Duur: 2-2,5 uur

Tarief: €25,- (met minimaal 2 personen) inclusief evt materiaal (indien nodig) en koffie/thee.


Workshop edelstenen

In deze workshop leer je wat edelstenen doen, hoe je ze kunt gebruiken en hoe je ze moet verzorgen.

Duur: 2-2,5 uur

Tarief: €25,- (met minimaal 2 personen om de cursus door te laten gaan) inclusief materiaal en koffie/thee.


Workshop aromatherapie

In deze workshop leer je wat aromatherapie is, hoe het ontstaan is en wat de geuren en oliën met je kunnen doen.

Duur: 2-2,5 uur

Tarief: €25,- (met minimaal 2 personen om de cursus door te laten gaan) inclusief materiaal en koffie/thee.


Workshop helen met engelen

In deze workshop leer je hoe je de engelen aan kunt roepen, wat voor taak de engel heeft en hoe je ze voor jou aan het werk kunt zetten. Tevens wordt geleerd hoe je met behulp van de engelen in balans kunt komen.

Duur: 6 uur

Kosten: €150,- inclusief materiaal, koffie/thee en lunch


Een goed leraar moet zowel inspireren als irriteren - Ingspire